December 17, 2013

maternity / nursing pillow

Salam.


Siapa sekarang sedang memegang title m2b - mummy to be?


Biasanya dalam fasa kehamilan ni la kita akan mula rasa tak selesa nak duduk, tak selesa nak baring. Tidur pun jadi tak lena kan?


Nah, ni Anis nak perkenalkan bantal keluaran MyLuvlyBaby.


Maternity / Nursing Pillow




Bantal ni mula menjadi barang idaman bakal ibu sejak JLo pakai dalam movie kan?

Hehe.


Maternity / Nursing Pillow MyLuvlyBaby ni adalah produk original daripada Butik Bayi Anis tau. Harga yang ditawarkan juga lebih murah daripada pasaran.


Antara kelebihan menggunakan bantal ni:

~ Memberi keselesaan sepanjang tempoh kehamilan sama ada semasa baring atau duduk.
~ Memberi keselesaan untuk duduk selepas bersalin

~ Memudahkan ibu memangku bayi semasa menyusu


~ Membantu menyokong bayi yang baru belajar untuk duduk


~ Dan banyak lagi kebaikan lain untuk seisi keluarga anda!




Kelebihan Maternity Pillow MyLuvlyBaby :



~ Diperbuat daripada kain cotton yang sangat selesa


~ Isi fiber yang sangat mampat
~ Dilengkapi dengan tali yang panjang untuk diikat dipinggang semasa sesi penyusuan


~ Ukuran bantal yang sangat selesa untuk para ibu : 70cm x 50cm x 20cm

~ Percuma bantal bayi sedondon



Harga MyLuvlyBaby?

RM120 sahaja.


Murah kan??


Sesiapa berminat boleh email Anis di : myluvlybaby252@gmail.com

atau

PM di page MyLuvlyBaby di fb.


Kalau ada yang nak borong boleh email Anis juga ye.


Daa~~

No comments: