May 13, 2013

Ready Stock : Satin Deco Pillow Batch 2

Salam.


Kembali bersiaran setelah lama mendiam lagi. Ngee.


Maaf la ye. Sejak jadi wahm ni memang tak sempat nak update perkembangan diri dalam blog. Anis cuma sempat update stok jualan je. Hehe.


Ini pun update ringkas sekadar nak beritahu stok bantal deko ready stock yang ada sekarang ni.


Berikut adalah bantal deko yang menanti tuan baru.









Setiap set mengandungi 4 biji bantal sama warna berharga cuma RM25 sahaja.


Ukuran bantal deko ini adalah lebih kurang 30cm x 30cm.


Material yang Anis gunakan adalah satin dan isinya fiber.


Untuk penghantaran boleh pilih antar dua pilihan berikut:

Pos domestik = RM7
City Link = RM15


Kenapa tak guna Poslaju?
Sebab poslaju akan kira metrik dan harganya lebih mahal dari harga satu set bantal.


Sesiapa berminat dengan bantal deko ready stock ni boleh email Anis di 2hatijadisatu@gmail.com


Kalau nak warna lain yang tak ada dalam gambar boleh request ye.




Yang ni pula warna yang di request oleh pembeli yang terdahulu :






Kalau nak warna yang macam pembeli Anis ni order boleh email ye.


Anis menanti email dari anda semua!


Oh lagi satu,


Jemput like online butik Anis di facebook.




Dan butik baby Anis yang ni:





Jumpa lagi!







No comments: