May 23, 2013

Kenangan Manes Kau dan Aku - 15 bulan 2 hati jadi 1 -


Salam.


Curi masa sikit untuk update blog 2hati-jadi1 ni sekejap.


Pejam celik rupanya sudah 15 bulan Anis dan suami melayari bahtera rumahtangga. Sekejap je masa berlalu kan?


Ulang tahun perkahwinan pertama 25 Februari 2013 yang lalu Anis tak sempat nak update apa-apa entry sebab hari tu betul-betul Anis baru habis pantang 44 hari. Ngee.


Jadi di kesempatan ini, Anis kongsi la sikit kenangan sepanjang 15 bulan ini ye.





25 Februari 2012


Majlis akad nikah berlangsung.














26 Februari 2012


Majlis Resepsi pula diadakan.














28 Februari 2012


Bulan Madu pertama di Lexis Port Dickson.
















4 Mei 2012


Bulan Madu kedua di Langkawi








22 Mei 2012


Eh eh rupanya da 11 minggu hamil. ;)


Padahal sebelum pergi Langkawi buat upt masih negatif tu.







10 Januari 2013


Lahir la permata hati kami Nur Aneesa Hani








Sekejap je masa bergerak kan? 


Kalau dulu berdua, sekarang da bertiga.


Tahun lepas raya berdua, tahun ni InsyaAllah raya bertiga.


Tahun depan berempat pula. Eh?



Hee. Gurau je.


Nanti ada masa Anis update perkembangan Aneesa Hani pula ye.


Sebagai penutup, 


Jom like page ANISfendy Collection di fb!


Kami juga ada blog di ANISfendy Collection.





1 comment:

lynn said...

uu..kejap je da bertiga kan