April 26, 2013

nama suami saya Noraffendy ;)

Salam jumaat para pembaca budiman.



Sekadar nak berkongsi sedikit cerita yang berlaku semalam. Ngee.



Masa Anis tengah kemas bilik lepas solat isyak, dapat notification dekat hp yang ada email masuk. Bila tengok rupanya email yang menyatakan ada komen masuk dekat blog 2hati-jadi1 ni. Mula-mula Anis baca sekali imbas je sebab tengok nama anonymous selalunya komen spam je. Masa nak tekan delete tu sekali terperasan yang komen tu dalam bahasa melayu. Eh ada pembaca komen rupanya. Lepas baca tu Anis gelak-gelak sendiri. Nak tahu sebab apa? Jom baca komen tersebut:




Anonymous said...
tunang saya bukak blog nie td.. dia trkjut sebab gnbar suami akak dia cakap sebijik cam muka saya.. dia igt sy dh kawen snyap2.. hahaha sy prsan jgk mmg gmbr abg 2 lbh krang muka sy time abg 2 pndg akak...
utk maklumat tunang sy, sy xkawen lg tau.. akad nikah pn belum..
sy kenal awk time awk f1, time 2 sy f5.. kite knal pn dh 10taun kn.. 2013 ni cukup 10 taun kite knl n 11.9.2013 ni genap 6 thn kite cple kn.. celah mane sy smpt kwen ngn pmpuan laennye bidadari syg... huhuhu.. ni 1 dunia bc n tau sy x kwen lg..hahaha..insyaAllah bln 9.2013 ni pnjg jdh kita, kite nikah k..

kpd tunang sy Suriyana.. dr sy Hafizul.. ikhls n jjr sy msh bujang.. jgn risau.. awk bkn istri no 2 sy.. ikhls dr hti sy, awk dh lbh dr ckp utk jd makmum sy, plengkap tlang rsuk sy.. sy bkn mncri prmpuan utk jd istri sy.. sy mncri muslimah n awk lh muslimah e2.. ckp lh awk utk sy.. sy trma sgla kkrngan awk.. sy syukuri sgla klbhan awk.. & sy mmg syg awk.. sy nk jdkn awk istri sy yg sah ikhls krna Allah...




Nah bukti nama suami Anis. Ni surat beranak Aneesa Hani. Bukan Hafizul kan?? Hiks.

  




Sebagai penutup, tepek dua gambar masa bulan madu setahun yang lalu.











Ok la sampai di sini dulu ye. Entry suka-suka di hari Jumaat. Dan sebagai penutup, nama suami saya Noraffendy. Ngee.



Daa~




3 comments:

SarahSyafiq said...

mujur yg lelaki tu dtg.kalau ttbe yg girl tu serang mmg la ssh nk jwb.experience sendiri, smpai h&w tu nk bercerai sbb line mxs sendri yg slh 'send'kan sms.tau2 kena serang.dh explain tp taknk terima.

cintabella said...

hehe..macam nie pon boleh..

khadijah said...

ala sweetnya hafizul tu tunang dia baca mesti terharu hehe