August 27, 2012

pre-order anak tudung Haneez (custom made inner syria)

antara keistimewaan anak tudung Haneez ini..
-
-
1. di pakai dari bahagian hadapan muka - macam kita pakai tudung sarung tu
-
2. saiz boleh ubah - terdapat 2 rekaan untuk anak tudung ni..
-

rekaan 1 (kod at): jenis ikat..untuk yang ni pengguna boleh selaraskan saiz anak tudung dengan cara mengubah ikatan reben pada bawah dagu..
rekaan 2 (kod as): yang ni jenis sarung je..saiz tetap..untuk yang ni pengguna tak boleh selaraskan saiz..saiz untuk anak tudung ni sy da tetapkan kepada ukuran lilit muka 25cm (lebih kurang)
-
3. ikatan di bahagian belakang - anak tudung Haneez ni perlu di ikat di bahagian belakang selepas kita sarungkan dari bahagian depan..dengan cara ni anak tudung akan kekal berada dekat tempatnya dan tak akan bergerak sepanjang penggunaanya.
-
4. 100% handmade daripada sy - ye ye..kan sy da cakap setiap apa yg sy jual akan menerapkan elemen handmade..maka anak tudung ni merupakan salah satu rekaan sy untuk blogshop sy ni
-
5. harga yg berpatutan - harga untuk sehelai anak tudung Haneez ni cuma rm8..
-
-
berikut adalah gambaran anak tudung Haneez:
-
-
-
pandangan hadapan, belakang dan sisi
(kualiti gambar yg rendah sbb guna hp je)-
-

contoh gambar Anis menggayakan anak tudung Haneez:



inner soft purple



inner baby blue




adik Anis dengan inner merah

-
-
ok boleh nampak kan..lepas pakai anak tudung Haneez ni muka nampak lebih bujur dan tak membulat..bucu anak tudung ni pun akan kekal ke atas..dia takkan melekat dekat dahi kita macam anak tudung syria..


buat tempahan anda sekarang.


deposit 50% sahaja diperlukan. baki bayaran perlu dijelaskan setelah pesanan anda sedia untuk dipos.


untuk order, emailkan kepada saya: nama, alamat, hp num, item code & quantity


sila isi pada bahagian item code & quantity

no.kod warna anak tudung - jenis anak tudung (at atau aw) - kuantiti



anak tudung Haneez

material : jersey
price : rm8/each
postage : poslaju rm6/rm8






1. white
2.cream
3. soft yellow (mustard)
4. yellow
5. light orange (sunkist)
6. orange TM
7. soft pink
8. hot pink
9. red
10. maroon
11. soft green
12. moss green
13. green
14. baby blue
15. blue
16. soft purple
17. purple
18. light brown
19. gold
20. brown
21. grey
22. black



*stok setiap warna terhad 30 helai sahaja
*stok inner hitam 100 helai dan akan ditambah mengikut permintaan
-
-

-
-
sebarang pertanyaan tentang anak tudung Haneez boleh email sy di : 2hatijadisatu [at] gmail.com


August 14, 2012

bantal deko untuk dijual! [all sold out!]

Salam.


Bantal deko yang digunakan semasa majlis Anis tempoh hari Anis buka untuk dijual. Malas pula nak simpan banyak-banyak dekat rumah. Hehe.


Setiap set ada 4 biji bantal. Anis jual RM20 setiap set tak termasuk kos penghantaran. Bantal ni cuma digunakan semasa hari majlis tempoh hari sahaja dan keadaannya masih sangat-sangat elok.


Email anis untuk sesiapa yang berminat ye.


Kalau nak tempah warna lain setiap set RM25.



Purple RM20




Soft purple RM20




White RM20




Gambar pelamin masa majlis tempoh hari.



Email ye untuk sesiapa yang berminat.



Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin!!!

^____^