July 31, 2012

open for order

** sticky post**
scroll down for new entry ok!

Salam.


Memandangkan terdapat beberapa pertanyaan berkaitan bantal nikah DIY yang Anis buat sebelum ini, di kesempatan ini Anis buka untuk tempahan bagi mana-mana b2b yang berminat dengan bantal-bantal tersebut ok!



Bantal 1: Deco pillow

Size : 30cm x 30cm
Material : Satin + fiber
Colour : Depend on your wedding theme
Price : RM25 / set of 4



Deco pillow in purple




Deco pillow in soft purple




Deco pillow in white





Bantal 2: Nikah pillow

Size : 25 inch x 25 inch
Material : Cotton + kekabu
Colour : Depend on your wedding theme (cushion cover)
Price : RM50 / pc, RM90 / set of 2










Contoh gambar semasa majlis Anis tempoh hari untuk gambaran saiz bantal-bantal tersebut dengan lebih jelas.



Bantal nikah dan bantal deco untuk malam nikah.





Bantal deco untuk pelamin resepsi



Untuk b2b yang berminat nak tempah bantal-bantal ni dengan Anis boleh la email Anis:
2hatijadisatu  [at] gmail.com


Sertakan maklumat yang berkaitan ok:

Nama:
Jenis bantal dan kuantiti:
Warna pilihan:
Alamat penghantaran:


Untuk kaedah penghantaran akan dibincangkan kemudian. InsyaAllah menggunakan perkhidmatan courier bagi b2b yang berada di luar daerah Anis.


Terima kasih dan happy preparing!



July 24, 2012

MyLuvlyBaby

Salam.

Hihi. Masih lagi tenggelam timbul dalam meneruskan penulisan di blog. Maaf la ye. Mood menulis betul-betul kelaut sekarang ni. Hehe.

Bila Anis tengok dalam draft rupanya ada beberapa review berkaitan majlis yang siap separuh jalan. Lepas tu terbiar macam tu je. Hehe. Nanti kalau rajin Anis teruskan menaip entry tu sampai siap ek. Kalau tak rajin alamatnya tunggu la sampai Anis beranak dua nanti. Haha.

Ok entry ni pendek je. Anis sekadar nak war-warkan satu fb page bisnes yang Anis baru buat semalam. Kawan-kawan jemput like ye. Page tu masih baru. Baru 24 jam lahir. Barang pun tak banyak masuk lagi. Hehe.

Fokus Anis pada page tu nanti adalah produk berkaitan baby. So untuk mom-to-be terutamanya sila-sila la beri sokongan pada Anis ek. Hihi.



Ok sampai sini dulu ye. InsyaAllah bertemu lagi di entry akan datang. Wassalam.