December 31, 2012

Review 31: Wedding Props

Salam.


Review terakhir walimah kami!!!


Walimah bulan 2, bulan 12 baru habis review. Ok la tu kan. Hiks.


Kali ni Anis nak berkongsi beberapa props yang Anis sediakan untuk walimah kami tempoh hari.


Kebanyakan props ini adalah hasil DIY Anis. :)




Papan putih.





Karikatur





Cermin





Sign Bride & Groom





FB status





Papan putih dan marker digunakan semula pada hari resepsi di meja ucapan tetamu





Sign dan props untuk photobooth corner





Karikatur kedua dan sign guestbook corner daripada pinggan



Ini antara props yang Anis sediakan untuk walimah kami tempoh hari. Kebanyakan yang Anis DIY adalah sangat murah sebab semuanya menggunakan apa saja yang ada dalam simpanan Anis. ^_^






2 comments:

khadijah said...

banyak jugak la review anis, dija review sikit sikit je :) cantik nye semue prop tu, banyak prop, paling suke status fb tu, style la ;)

ayeen muhammad said...

suka suka suka..singgah n follow