December 10, 2012

Review 25: Make Up

Salam.


Review ringkas je ni.


Anis nak kongsikan perihal make up sepanjang hari bersejarah kami yang lalu.


Untuk make up, Anis ambil dari pakej pengantin je. Tak ada la nak tempah make up artist yang popular ke apa. Dan antara sebab Anis pilih Az Bridal adalah sebab Anis sangat suka tengok gambar hasil tangan mereka di fb. Anis paling tak suka make up yang nampak plastik gila lepas tu tebal macam tepek tepung gomak. Anis suka yang nampak natural je.





Hasil make up malam nikah.















Yang ni step by step make up masa hari resepsi.


Untuk gambar da siap sepenuhnya boleh tengok gambar-gambar Anis dalam review yang lepas-lepas ek. Hehe.



Komen Anis :

Anis sangat puas hati dengan hasil make up untuk malam nikah dan majlis resepsi Anis. Make up memang tahan lama. Tak merekah walaupun senyum selebar-lebar alam. Tak luntur biar pun Anis ni jenis kulit muka kombinasi. Memang sangat puas hati!


Walaupun ada sok sek kata make up malam nikah tu nampak pucat sebab pilihan warna lipstick peach tu, tapi Anis bolayan je sebab Anis yang minta mak andam tukar warna lipstick tu. Pada awalnya mak andam sapu warna apa ntah tak ingat pula tapi Anis tak suka warna tu. Hehe.




Untuk outdoor pula, pada asalnya Anis nak mak andam Anis make up kan sekali lagi tau. Tapi suami kata tak payah membazir la. Jadi Anis make up sendiri je. Hehe.




Hasil tangan pengantin.



Ok la kan?

OP pun tak percaya Anis make up sendiri untuk outdoor ni. Cantik sangat ke bang? Ahakss.





No comments: