December 11, 2012

apa yang b2b nak anis sediakan?

Salam.


Eceh tajuk kita hari ni. Hehe.


Sebenarnya entry pendek je ni tau. Anis sekadar nak tanya pendapat, pandangan daripada b2b yang sudi baca blog Anis ni.



Ok.


Apa yang korang nak Anis sediakan untuk korang?


Anis bercadang nak buka online shop khusus untuk barangan perkahwinan. Jadi Anis perlukan pendapat korang apa yang korang nak Anis sediakan untuk korang.


Bantal deko, bantal nikah tu da memang pasti la sebab itu antara barangan perkahwinan terawal yang Anis jual selepas walimah Anis tempoh hari. Hihi.


Korang nak beli apa daripada Anis??


Gift box ke, dulang hantaran ke, pillow ring ke, guestbook ke, photobooth props ke, veil ke, poddle flower ke, bunga tangan ke.


Bagi pendapat di ruangan komen ye.


In shaa Allah bermula tahun 2013 nanti Anis akan mulakan online shop barangan perkahwinan.



^_^



No comments: