November 14, 2012

Review 18: Photobooth Corner

Salam.


Review ke-18 jom kita tengok photobooth corner pula.


Tak banyak yang Anis nak ceritakan sebab sebahagian daripada reviewnya Anis da masukkan dalam review sudut buku tetamu yang lepas.


Kalau kalian nak tengok props yang Anis DIY untuk photobooth corner ni, boleh la tengok dalam entry yang lepas ye. Dekat bawah ni je pun. ;)


Cerita ringkas untuk photobooth corner ini. Anis sewa panel putih tersebut daripada vendor pelamin je. Lepas tu flower fan tu pula Anis DIY sendiri. Mula-mula Anis gamkan guna double sided je tau. Tapi asyik la nak tertanggal lagi-lagi bila angin tiup. Bengang punya pasal Anis terus je ambil stapler gun. Puas hati aku! ;p


Tirai belakang tu memang daripada vendor. Anis cuma beritahu je nak warna apa.


Dekat belah kiri tu Anis letakkan lagi satu karikatur kami yang sama macam header blog ini. Tapi dalam gambar silau je memanjang sebab gambar ni ada kaca depannya. Lepas tu pergi letak dekat tempat mengadap cahaya kan. Nasib la. Hehe.


Bunga kering dalam pasu belah kanan tu pula bunga tangkap muat je. Masa tengah kemas-kemas ruang untuk pelamin tu bunga ni ditolak-tolak keluar rumah kan. Da tak tahu nak letak mana, Anis letak je tepi panel tu. Hehe.





Photobooth corner 2hati-jadi1







Yang kat bawah ni pula antara tetamu yang berposing di photobooth corner kami.





Fatin dan tunangnya.

Tapi sekarang mereka da bernikah. Tahniah Fatin dan Mut!

Fatin ni kawan matrikulasi Anis.





Yang ni Chichi.

Kawan dari group b2b 2012 dan juga seorang blogger.

Chichi pun da kahwin. Anis pun sempat menghadiri kenduri Chichi.

Oh ya Chichi ni orang Kluang juga. Hehe.




Eh yang ni bukan tetamu. Haha.


Ada banyak tetamu yang rakamkan gambar dekat sini. Kawan pejabat Anis dan EBS tak ketinggalan.


Jiran sekampung pun ada yang sporting nak bergambar dekat sini. Hehe.


Oh makcik pakcik dan sepupu pun tak kurang hebatnya.


Cuma Anis je malas nak resize semua gambar. Ngee.


Jangan marah naaa~ ;p





4 comments:

S.n.Fariza said...

comel :))

anaztasias nora aira said...

Wah berjaya juga realisasikannya. tahniah dear !

orked violet said...

Anis, mahaL xsewa ngn vendor 2??

Sya tgh survey2 gk vendor utk photobooth.ade gk t'pk cm nk soh jek butik dLm package je kan..senang cm2.huhu

cik anis said...

@orked violet

anis cuma sewa panel je dekat vendor..yg lain2 anis DIY.. :)