October 04, 2012

Review 6: Pelamin Resepsi

Salam.


Review ke-enam kita lihat pula pelamin resepsi Anis ok!


Sebenarnya tak banyak beza pun dengan pelamin nikah yang lepas. Bezanya cuma pelamin resepsi ni Anis naikkan sofa dan susun bantal deko je.


Malam lepas selesai majlis akad nikah terus kerah suami dan adik lelaki Anis angkut sofa putih ni dari dalam bilik Anis terus letak atas pelamin. Malam tu sempat la juga kami suami isteri berfotogedik atas pelamin yang da bersofa itu. Hehe.


Oh ya, sofa putih atas pelamin ni la sofa yang Anis beli sendiri tu. Bukan sewa daripada bridal. Hehe. Sekarang sofa tu bersemadi dalam bilik tidur kami. ;)




Full view pelamin kami




Pandangan dari atas.



Ringkas je kan?


Sebenarnya kalau ikut citarasa emak Anis, beliau nak lagiiiii banyak bunga dekat pelamin tu. Mak kata pelamin pilihan Anis kosong sangat. Huhu. Tapi Anis suka je. Sebab tak lama mana pun duduk atas pelamin ni. Sebab kami tak ada adat menepung tawar. Sekadar untuk ambil gambar kenangan je.


Sebagai penutup;


Kami beraksi atas pelamin dengan gaya alien. Haha.


Ok la, nanti sambung review yang berikutnya ye.


Horey! Momentum nak kembali berblogging da kembali. Suami pun redha je bila isteri conquer laptop sebab nak update blog. Ngee.




4 comments:

DAIRI FARISHA said...

mahal kan sofa tu??brape ye..blh jugak trus beli ni..blh kitar smula :)

ciksusu said...

cun la sofa tu..
anis beli katne??
bape ratus ye..
ingat nk beli jugak utk pelamin ;D

Miss Zahirah said...

cantik la akak pnyer pelamin..

Anna Boleyn said...

Waaa cantik nye sofa!