October 18, 2012

Review 10: Warna Tema Nikah

Salam.


Untuk review ke-sepuluh ni rasa malas pula nak menaip panjang-panjang. Hehe.


Kali ni Anis sekadar nak berkongsi warna tema majlis pernikahan kami.


Tak banyak yang nak diceritakan jadi Anis share gambar-gambar sepanjang majlis pernikahan kami yang lalu ok!


Untuk majlis pernikahan ni warna putih lebih banyak mendominasi berbanding purple. Yela putih tu kan lambang kesucian gitu kan.


Jadi mari la tengok beberapa gambar semasa majlis pernikahan kami yang lalu.








































Sekian~





4 comments:

Cik Rad said...

sweet je kamu kan anis?? hihi~ ske tgk..

Amalina Ali said...

Picture yang last tu.....



Suke~~ ^^

S.n.Fariza said...

cantik :))

Kuazue Mohd said...

santek...