September 20, 2012

doakan saya

Salam.


Tajuk ada mengundang kontroversi tak?? Hehe.


Takde la. Sebenarnya Anis cuma nak kawan-kawan blog doakan Anis ye. Doakan Anis rajinnnnnn nak update review walimah Anis yang lalu. Ada ke yang nak baca?? Hihi.


Lepas update review baju nikah hari tu, rasa macam nak aktif update blog lagi lepas ni. Harap bukan hangat-hangat tahi ayam la ek.


Ok la, nanti kita bertemu lagi dalam entry akan datang ye. Ini entry saja-saja je. Hehe.


Oh, ada yang minta gambar lebih jelas untuk baju nikah Anis dalam entry lepas. InsyaAllah nanti Anis korek-korek dalam DVD walimah Anis eh. Mungkin dalam next entry Anis akan kongsikan gambar baju nikah Anis yang lebih jelas.


Sekian~

2 comments:

AyongAtikah Zaid said...

ayong nak baca!please review...mesti sgt membantu b2b johor...thanks...hehe...=)

puan.mila said...

gud luck anis! jgn malas2 k!rajinkan diri anda :p