September 24, 2012

Baju Nikah: Gambar yang lebih jelas

Salam.


Seperti yang dijanjikan dalam entry lepas, kali ni Anis kongsikan beberapa gambar yang menunjukkan detail baju nikah Anis dengan lebih jelas.


Erm gambar-gambar ni kira yang terjelas Anis boleh kongsikan sebab tak banyak pula gambar yang fokus pada baju semata-mata.


Harap kalian nampak la eh detailing poodle flower yang Anis DIY tu.


Untuk bahagian pinggang, baju nikah Anis memang tiada detail apa-apa. Kosong je. Hehe. Simple is the best gitu. ;)




Poodle flower yang disusun pada lengan dan kaki baju.








Klik gambar untuk gambaran yang lebih jelas ye. Kalau tak nampak juga Anis minta maaf sangat sebab ni je gambar yang nampak detailing baju nikah Anis tu.


Ok la sampai sini dulu. InsyaAllah lepas ni Anis buat review baju dan veil sanding pula.


Jumpa lagi!







5 comments:

miszatie said...

nice!!

IMaH said...

cantik sangat! nampak suci jer..

Cik Huda said...

salam, anis..cantiklah design baju nikah..anis buat baju pe nie ea?ada soft copy design baju tak?

cik anis said...

huda:

baju nikah anis ni baju kurung moden je dear..huda blh tgk entry sblm ni, anis ada letak gambar contoh yg anis hantar pd tailor dulu.. ;)

Anna Boleyn said...

Cantik lah design baju. Camne anis buat poodle flower tu?