August 27, 2012

pre-order anak tudung Haneez (custom made inner syria)

antara keistimewaan anak tudung Haneez ini..
-
-
1. di pakai dari bahagian hadapan muka - macam kita pakai tudung sarung tu
-
2. saiz boleh ubah - terdapat 2 rekaan untuk anak tudung ni..
-

rekaan 1 (kod at): jenis ikat..untuk yang ni pengguna boleh selaraskan saiz anak tudung dengan cara mengubah ikatan reben pada bawah dagu..
rekaan 2 (kod as): yang ni jenis sarung je..saiz tetap..untuk yang ni pengguna tak boleh selaraskan saiz..saiz untuk anak tudung ni sy da tetapkan kepada ukuran lilit muka 25cm (lebih kurang)
-
3. ikatan di bahagian belakang - anak tudung Haneez ni perlu di ikat di bahagian belakang selepas kita sarungkan dari bahagian depan..dengan cara ni anak tudung akan kekal berada dekat tempatnya dan tak akan bergerak sepanjang penggunaanya.
-
4. 100% handmade daripada sy - ye ye..kan sy da cakap setiap apa yg sy jual akan menerapkan elemen handmade..maka anak tudung ni merupakan salah satu rekaan sy untuk blogshop sy ni
-
5. harga yg berpatutan - harga untuk sehelai anak tudung Haneez ni cuma rm8..
-
-
berikut adalah gambaran anak tudung Haneez:
-
-
-
pandangan hadapan, belakang dan sisi
(kualiti gambar yg rendah sbb guna hp je)-
-

contoh gambar Anis menggayakan anak tudung Haneez:



inner soft purple



inner baby blue




adik Anis dengan inner merah

-
-
ok boleh nampak kan..lepas pakai anak tudung Haneez ni muka nampak lebih bujur dan tak membulat..bucu anak tudung ni pun akan kekal ke atas..dia takkan melekat dekat dahi kita macam anak tudung syria..


buat tempahan anda sekarang.


deposit 50% sahaja diperlukan. baki bayaran perlu dijelaskan setelah pesanan anda sedia untuk dipos.


untuk order, emailkan kepada saya: nama, alamat, hp num, item code & quantity


sila isi pada bahagian item code & quantity

no.kod warna anak tudung - jenis anak tudung (at atau aw) - kuantiti



anak tudung Haneez

material : jersey
price : rm8/each
postage : poslaju rm6/rm8






1. white
2.cream
3. soft yellow (mustard)
4. yellow
5. light orange (sunkist)
6. orange TM
7. soft pink
8. hot pink
9. red
10. maroon
11. soft green
12. moss green
13. green
14. baby blue
15. blue
16. soft purple
17. purple
18. light brown
19. gold
20. brown
21. grey
22. black



*stok setiap warna terhad 30 helai sahaja
*stok inner hitam 100 helai dan akan ditambah mengikut permintaan
-
-

-
-
sebarang pertanyaan tentang anak tudung Haneez boleh email sy di : 2hatijadisatu [at] gmail.com


10 comments:

Anonymous said...

salam haneez kalo dok area jb bole COD x?

cik anis said...

salam..sy area kluang..kalau jb better pos.. ;)

Miss Zahirah said...

bleh order lgi ke?

cik anis said...

@zahirah

maaf dear buat masa ni tempahan da ditutup. nanti kalau buka lagi anis akan inform dekat blog.. ;)

Anonymous said...

Salam..

Saya siti dari kajang.. boleh order lagi x inner yg ikat bawah dagu? tq

Anonymous said...

Salam..

Saya siti dari kajang.. boleh order lagi x inner yg ikat bawah dagu? tq

Anonymous said...

salam..sy nak order warna hitam..

marlyssa suludin said...

Salam.. sis ada lagi ke?

marlyssa suludin said...

Salam.. sis ada lagi ke?

wanz said...

salam...nk order ade lg ke?