August 14, 2012

bantal deko untuk dijual! [all sold out!]

Salam.


Bantal deko yang digunakan semasa majlis Anis tempoh hari Anis buka untuk dijual. Malas pula nak simpan banyak-banyak dekat rumah. Hehe.


Setiap set ada 4 biji bantal. Anis jual RM20 setiap set tak termasuk kos penghantaran. Bantal ni cuma digunakan semasa hari majlis tempoh hari sahaja dan keadaannya masih sangat-sangat elok.


Email anis untuk sesiapa yang berminat ye.


Kalau nak tempah warna lain setiap set RM25.



Purple RM20




Soft purple RM20




White RM20




Gambar pelamin masa majlis tempoh hari.



Email ye untuk sesiapa yang berminat.



Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin!!!

^____^

9 comments:

sitilove said...

Anis, kalau hantar ke singapura boleh tak?

sitilove said...

Anis, kalau hantar ke Singapura boleh tak?

cik anis said...

siti: nak pos ke singapura boleh cuma kos postage mahal sikit la..siti xde saudara mara dekat jb? mungkin lebih jimat kalau anis pos ke jb je..

zaren said...

kalau datang amek sendiri, amek kat mane.. anis kat kluang kan

cik anis said...

zaren: yup anis dekat kluang..kalau nak self pick up boleh jumpa kat mana2..kluang mall ke, kluang parade ke..pape hal email anis ye..

2hatijadisatu at gmail.com

zaren said...

anis..kita book purple n soft purple tu ye...t kita email anis..huuu, nak pakai buat raye..cam xsempat nk buat n jht..

cik anis said...

ok zaren..nanti pape hal email anis ye.. ;)

tamansyurga_87 said...

Salam anis. ada lagi x set bantal ni? utk warna purple dan putih?:)

cik anis said...

@tamansyurga_87

maaf dear, semua ni da terjual..tapi kalau nak boleh order set yang baru cuma rm25/set :)