July 24, 2012

MyLuvlyBaby

Salam.

Hihi. Masih lagi tenggelam timbul dalam meneruskan penulisan di blog. Maaf la ye. Mood menulis betul-betul kelaut sekarang ni. Hehe.

Bila Anis tengok dalam draft rupanya ada beberapa review berkaitan majlis yang siap separuh jalan. Lepas tu terbiar macam tu je. Hehe. Nanti kalau rajin Anis teruskan menaip entry tu sampai siap ek. Kalau tak rajin alamatnya tunggu la sampai Anis beranak dua nanti. Haha.

Ok entry ni pendek je. Anis sekadar nak war-warkan satu fb page bisnes yang Anis baru buat semalam. Kawan-kawan jemput like ye. Page tu masih baru. Baru 24 jam lahir. Barang pun tak banyak masuk lagi. Hehe.

Fokus Anis pada page tu nanti adalah produk berkaitan baby. So untuk mom-to-be terutamanya sila-sila la beri sokongan pada Anis ek. Hihi.



Ok sampai sini dulu ye. InsyaAllah bertemu lagi di entry akan datang. Wassalam.




2 comments:

Sweet Emotion said...

anis da ada baby ke??

cik anis said...

lol..belum la yunk.. ;)