January 26, 2012

hari ni bukan 100 hari lagi tapi...

Salam.




Hari ni 26hb kan?




Hari ni sepatutnya;






merupakan 100 hari lagi ke tarikh pernikahan kami iaitu 5 mei 2012.




Sepatutnya la kan.





Tapi sekarang, pada tarikh ini,







Cuma tinggal 30 hari lagi sebelum tarikh pernikahan kami iaitu 25 feb 2012. Hihi.



Kawan-kawan, entry ini merupakan official announcement tentang tarikh pernikahan kami.



Tarikh nikah = 25hb Februari 2012
Resepsi = 26hb Februari 2012



Sengaja Cik Anis tak war-warkan lebih awal tentang tarikh kami. Cuma beberapa orang je yang da tahu lebih awal. Pengapit Cik Anis antaranya. Hehe.


Dalam waktu terdekat ni Cik Anis akan sediakan entry khas untuk kawan-kawan tinggalkan alamat untuk sesiapa yang nak kad jemputan ye. Tunggu....



^_^



Akhirnya dapat juga lahirkan entry ini. Hihi.







3 comments:

Emylia Shahila said...

wah.. dah di cepatkan.. tahniah!!

Renee Meow said...

oh kite kawen bulan sama..feb2012 *highfive*.. all d best dear.. :D congratz in advance..

Cik Nasha said...

waaa.. bestnye.. lagi cepat lg bagus kan.. ;p congrats.. n slmt pngntin baru..