December 07, 2011

the outcome

Salam.


Kononnya nak berceloteh hasil DIY bunga telur tapi rasa malas nak menaip.


Tepek gambar je la ek.
















The outcome.




Takde bling-bling. Takde pearls. Simple je.




QC kata: OK! Proceed!



Hehe.



Anda kata: ???



Kalau rasa tak cantik pun takpe. Baru pertama kali buat kan. Mana la ada pengalaman sebelum ni. ^_^


14 comments:

Asfiza said...

cantik...as punya bunga telor dah cancel nk DIY sbb kucing as dah buat main =(

Fariza said...

as long kita buat je.
anda kreatif dan ada idea buat je :)
yg penting harus yakin pd diri sendiri ok.
cntik. nk 1.

fainie_riz said...

cantek la tu..due to the wedding, kita dapat banyak pngalaman baru kan (",)

nolie said...

Cantik..i like purple hhehee

dhiera said...

tutorial pls~

Lieya said...

Cantekkkkk.. buat sendiri?? bagusnyeeeeeee

cik anis said...

as:

thanks dear.. ;)

alahai nape give up as..syg la..anis buat dalam bilik sb xnk kucing nyibuk..

cik anis said...

fariza:

thanks dear.. ;)

nak 1 dtg kenduri nanti tau.. ;)

cik anis said...

fainie:

yup..macam2 benda baru nak di explore semata-mata sebab wedding..pengalaman berharga.. ;)

cik anis said...

nolie:

i like purple too..hehe

cik anis said...

dhiera:

erk mahu tutorial? will think about it..hehe

cik anis said...

lieya:

thanks dear..a'ah DIY je..jimat.. ;)

norfadillah said...

cantiknya !!
tutorial ....

cik anis said...

fadillah:

insyaAllah nanti anis cuba sediakan tutorial ye.. ;)