December 19, 2011

Majlis perkahwinan impian..errrr

Salam.


Mari ber-monday blues ramai-ramai. Hehe.


Cik Anis tak tahu nak mulakan macam mana. Tak tahu nak kongsi cerita macam mana. Tak tahu nak kata cerita sedih atau tak. Tak tahu la senang cerita kategori entry hari ni. Huhu.



Hari tu dapat satu berita, berita gembira sebenarnya. Tapi dalam pada berita gembira tu, ada la sedih sikit kotttt. Kira macam dalam setandan pisang, banyak yang manis tapi ada juga yang busuknya. Eh apa aku merepek dengan pisang ni. Haha.



Cut the story short, Cik Anis ada impian sendiri untuk majlis perkahwinan Cik Anis dan EBS. Tapi lepas dapat berita yang satu ni, kami gembira tapi dalam masa yang sama banyak plan untuk hari besar kami yang kena difikirkan semula. Tak terkilan pun cuma rasa sayang je kalau setiap yang kita rasa nak sangat buat untuk majlis kita tapi kena fikir semula sama ada nak teruskan atau tak.



Bukan masalah kewangan. Tapi sebab lain. InsyaAllah Cik Anis akan war-warkan next year la ek. Hehe. Sekali lagi ditegaskan, kami tak terkilan kalau tak dapat tunaikan majlis impian kami yang penting dapat nikah. *wink* *wink*


^_^





3 comments:

dhiera said...

setiap yang berlaku tu pasti ada hikmah ye~ yang penting, redha dan redah! he

mrs irmidrza to be said...

hi dear..singgah bw sini..takde shoutbox...tinggal link sini ekk...folo u dear...folo me back ya..

http://lildrwalimah.blogspot.com/

Cik Nasha said...

apa la agaknya impian cik anis tu.. :)