December 14, 2011

lipat-lipat-lekat

Salam.


Da lama tak kongsi perkembangan DIY paper bag doorgift kan?


Last post berkaitan paper bag adalah yang ini. Bulan 7 yang lepas. Hehe.


Perkembangan terbaru setakat hari ini adalah lipat-lipat-lekat.


Lipat hujung paper bag.


Lipat doily paper.


Lekat doily paper pada paper bag.


Ada 2000pcs paper bag dan doily paper yang perlu dikerjakan.


~_^







18 comments:

Suria said...

kelakar pulak lipat lipat lekat..hihihi
suria pn tah bile nk start lipat lipat lekat tu, sume dh ready beli buat je belum...huhu :D

Fariza said...

semoga berjaya :)

anaztasias nora aira said...

nora suka gila doily chayokkk !!

Rina Hamid said...

hye...nak tny paper bag tu jenis nipis or keras eh? bole tau beli kt mane?

dhiera said...

gigih anis mengerjakannya~

nurul izayani said...

chayok dear..btw..cantik!!!

cik anis said...

suria:

hehe..kena buat awal2 dear nanti last minute lg kelam kabut.. ;)

cik anis said...

fariza n nora:

thanks dear!!! ^_^

cik anis said...

rina:

paper bag ni agak tebal juga..boleh cari dekat kedai bakeri atau kedai borong..100pcs dalam rm3++ je..

cik anis said...

dhiera:

kena gigih kalau nak siap cepat..hehe

cik anis said...

iza:

thanks dear! ;)

Cik Nasha said...

nekad dan gigih ni.. rajin..hehehe.. :)

Gadis said...

banyaknyer...

cik anis buat sorg ke?

cik anis said...

nasha:

nak DIY kena gigih dear..hehe

cik anis said...

ain:

buat masa ni memang buat sorg2 je..seronok menikmati masa2 DIY..haha

Epa Zarifa said...

menarik, kedai kat banting tu blah mane ye??

NooR hEkmAt HasHiM said...

chaiyok chaiyok!! saya pun buat paper bag mcm ni. tp, ckit je, 300 je. lum siap2 lg. tinggal sebulan je lg..huhu

Dkna Abza said...

tapi puas hati kan kita buat kemudian bag orang bawak balik.. seronok kan :)