December 23, 2011

kisah semalam

Salam.


Semalam tak jadi kerja halfday. Terus cuti satu hari. Hehe.



Banyak perkara yang dilakukan.



  1. HIV test telah selesai dilaksanakan. Makan masa sikit sebab semalam merupakan hari pemeriksaan ibu-ibu mengandung. Jadi turn kami untuk buat HIV test dikemudiankan. Takpe kita utamakan yang lebih penting iaitu ibu-ibu mengandung. Hehe.
  2. Da pergi survey vendor untuk khemah jamuan. Dapat harga kawan-kawan lagi. Hehe. Next week baru letak deposit.
  3. Semalam baru sibuk lengkapkan borang pendaftaran kursus kahwin. Hehe. Ye ye borang permohonan nikah da beli tapi kursus kahwin belum lagi. Dua-dua ambil gambar passport baru. Saja nak membazir. Huhu.
  4. Cik Anis beli beberapa perabot kecil sebagai kelengkapan bilik pengantin. Ala setakat side table dan towel rack je pn. Hehe. Lepas ni beli table lamp pulak.
  5. Sesi mengosongkan bilik anak dara untuk ditransform jadi bilik suami isteri adalah sangat mencabar. Banyaknya barang!
  6. Cik Anis da beli cat bilik. Hari ni adik Cik Anis akan memulakan tugasnya sebagai tukang cat. Hehe.
  7. Da survey kipas baru juga. Tapi stok takde jadi minggu depan baru beli.


Owh banyak da buat semalam. Hari ni kerja macam biasa. Malam nanti sambung buat paper bag doorgift pulak. Itu pun kalau bilik da siap di cat. Kalau tak mungkin duduk bermalas-malasan je la. Hehe. Esok ikut EBS pergi kenduri kahwin kawan dia lagi. Yeay! Ada b2b naik pelamin esok?



Happy weekend semua!!!



^_^



p/s: Ada beberapa sahabat bertanya bila tarikh majlis Cik Anis. InsyaAllah akan diwar-warkan nanti ye. ;)




9 comments:

Fariza said...

:) semoga berjaya. esok azam zafira kawin kat shah alam. ehehehe

fazlien said...

wah..da siap beli barng ckit utk kt dlm blik eh..bgs2.kte kahwin same tarikh la..i xbuat pape pn lg..rs mcm lame je lg.hehe..

cik anis said...

fariza:

thanx dear! ;)

cik anis said...

fazlien:

sama eh? rasanya tak kot..ticker tu x ubah lg..saja biarkan..hehe..tarikh sebenar nanti anis btau ye.. ;)

Asfiza said...

wahh...dh bnyak prepare ni...:)
gud luck dear :))

Cik Nasha said...

wowow..!
dah bekerja keras tu.. gudluck!

Ila@Bella@Nabila said...

hi dear..
bole tanya borang nikah tu beli kat jais ke? xpayah daftar online ye?
lagi satu nak tanya HIV test tu valid bape lame?

(bride yg confius)

cik anis said...

as n nasha:

thanks dear!!!

cik anis said...

ila:

anis beli borang tu dekat pejabat agama johor..kalau kt selangor beli kt jais la kot..

hiv test valid 6 bulan dear.. ;)