December 27, 2011

centerpiece

Salam.



Jalan-jalan cuci mata dalam shopping complex lepas tu terpandang satu kedai ni. Masuk tengok-tengok lepas tu terpandang pula bekas-bekas ni. Harga murah. Material eco-friendly. Ambil je la. Boleh buat pasu centerpiece. Hihi.





Warna dia light brown. Cawan ni diperbuat daripada serat buluh.



Sedang fikirkan sama ada nak kekalkan warna light brown ni atau spray warna putih.



B2b rasa mana lagi ok?



Light brown ke putih?




10 comments:

erin moshimoshi said...

tgok themes jgak dear... n tgok brg yg u akan letak

UyaRayza said...

light brown heheheh..

Norhasliza Hashim said...

mcm putih je..pastu hias dgn warna theme u.. hehehe

http://azilsahashim.blogspot.com/2011/12/contest-cinta-kami.html

nurul izayani said...

putih!!

norfadillah said...

white !!
senang nak match ! :)

nuraien said...

kat mane beli nie??ingt nak cr gini gak tau dear

Cik Nasha said...

putih mungkin playsafe kut??

dhiera said...

kite suka lagi light brown~ huhu

Mr.F & Miss N said...

vote for white color...~ elegent n cntk :)

cik anis said...

thanks sume untuk vote korang..nanti anis fikirkan mana yg terbaik..sebab kalau cat putih nanti lepas majlis xle guna buat minum tp masih boleh guna utk deco2..kalau biar je light brown nanti boleh guna buat minum..hehe..pape pun thanks again ye..terharu korang sume sudi bg pendapat.. ;)