November 22, 2011

wedding b2b: reen

Salam.


Mari ke review berikutnya.


Kali ni seperti yang dijanjikan Cik Anis nak review majlis walimah ex-b2b reen pulak.


Cik Anis tak nak taip panjang-panjang sebab nak tepek banyakkkkkk gambar. Hehe.


Apa yang Cik Anis boleh kata, wedding reen sangattttttt best! Cantik sangat semuanya. Korang nilai la sendiri dari gambar-gambar yang ada lepas ni ok!





Sampai je terus menuju ke guestbook corner. Cik Anis nak conteng satu page besar-besar. Hehe. Tulisan getar-getar entah kenapa boleh nervous dekat situ. Haha.





Lepas tu ada satu OP ni suruh posing dekat photobooth corner pulak. (reen ada banyak OP tau. dslr merata-rata. huhu) owh dekat tangan Cik Anis tu adalah gift lepas sign guestbook. Marshmallow. ;)




Photobooth corner reen. CANTIK!!!


EBS tengok dia pun berkenan. Siap plan nak buat photobooth juga untuk walimah kami nanti. Tak kisah la EBS. Hehe.



Paper lantern as a deco.




Stall concept dekat bahagian makanan. EBS dapat kambing terus tak pandang lauk lain. Hehe.

p/s: reen lauk sedap tau! ;)






Centerpiece. Setiap meja bunga nya warna yang berlainan. Kami pilih merah. Hehe.





Pelamin luar rumah.





Yang ni pelamin dalam rumah pulak.

Reen banyaknya pelamin kamu!!!





Masa Cik Anis jumpa Reen beliau tengah make-up lagi. Belum sempat pakai tudung lagi. Cik Anis tak dapat tunggu sampai Reen sanding sebab berkejar nak ke wedding chacha dekat Kluang pulak lepas tu. Huhu.


Bilik Reen cantik ok!!! (takde full gambar bilik Reen, tunggu Reen review nanti ek)





Sebelum balik posing dekat deco tepi jalan ni. Idea menarik kan?


Reen, Anis nak tiru la idea ni. Boleh kan? Hehe.




Bunting simple je tapi menarik kan?





Signage dekat area kereta kami.





Doorgift pulak dapat mug dan telur masin.



Seronok sangat pergi wedding Reen. I love every single things on ur wedding reen! Its awesome darling!



Last sebagai penutup;



Gelak besar dekat photobooth. Ngehngehngeh.



Next entry review wedding chacha pulak ok!



p/s: banyak sangat wedding dekat area taman perumahan reen ahad lepas. Selang jalan je ada wedding ok. Kira-kira 4 wedding berjalan serentak satu hari tu. Jalan sesak sangat. Penangan tarikh 20112011. ;)


p/s/s: EBS pun excited juga dekat wedding reen ni tau. Dia yang suruh ambil gambar hampir semua detail yang ada. Meja makan damai yang jauh dari tempat kami duduk pun EBS suruh ambil gambar juga tapi tak de la gambar proper. Maklum la jauh sangat. Malu nak ambil dekat-dekat. Hehe.


7 comments:

shafika fieka said...

wow was perfect wedding..bestnyer anis dpt pegi.=)

Kisah Hati said...

cantik photo booth dia. dan wedding dia pun memang cantik.

anis, tak de ke pergi wedding yang betul-betul tradisional? teringin sangat nak tengok tradisional wedding yang mengekalkan adat dan budaya lama. rindu bau bunga rampai. tak sabar nak buat bunga rampai.

Mr.F & Miss N said...

cik anis... thanks for coming.. smpi jugak akhirnya.. :) yup2.. mmg byk sgt weds.. ingtkn 2 je.. xtau belakang uma pun ade weds.. isk3.. sian u ols.. sure parking jauh3.. :) terharu korg smpi tau.. n thanks 4 review my weds :)

cik anis said...

fieka:

nape fieka x dtg sekali? kalau x blh jmp.. ;)

cik anis said...

kisah hati:

cantik sgt wedding reen ni dear..

kalau dpt jemputan ke majlis yg mengekalkan konsep tradisional nanti anis review ek..buat masa ni memang xde lg rasanya.. ;)

cik anis said...

reen!!!

thanks tau bg kad jemputan last minute tu..hihi..suka sgt wedding u dear..semua cantik..nanti review tau..tak puas kitorang stay kt wedding u.. ;)

Mr.F & Miss N said...

yups2...
naseb baik smpt smpi.. ehehe

insyallah... :))
nnti org review 1 per satu ye anis..
tuh la.. kalau x bole stay lama kn.. penangan date 20112011.. byk weds.. :) nice meeting u anis.. hehe