November 23, 2011

wedding b2b: chacha

Wedding review hari ke-3.


Kali ni Cik Anis nak review majlis walimah ex-b2b chacha pulak.


Cik Anis dan EBS sampai agak lewat jugak. Dekat pukul 4 da kot. Majlis pun da nak berakhir pun. Tapi nasib sempat jumpa chacha n hubby sebelum diorang keluar buat outdoor photoshoot.


Gambar sekitar majlis chacha pun tak banyak mana sebab masa tu kendarat pun da sibuk kemas-kemas meja pun. Hehe.





Sempat menconteng guestbook chacha. Kali ni tangan tak vibrate da. Malah boleh menulis dengan riangnya. Warna-warni lagi ucapan kami. Lebih hebat siap mintak pen warna dekat sorang adik yang ada kat guestbook corner tu jugak. Haha. Maaf adik, akak kejam kan. Haha.


p/s: EBS kini memahami tunangnya seorang blogger. Setia menjadi photographer untuk cik tunangnya berposing sakan. Haha.




Hasil contengan. Kalau boleh semua warna yang ada Cik Anis nak guna. Hee. Tak nampak sangat pulak.




Borak-borak kejap dengan chacha then minta izin pengantin baru ni nak ajak posing dekat pelamin. Hehe.




Kita tolak tepi yang lelaki. Kasi can la b2b ambik berkat dengan ex-b2b je atas pelamin kan. ;)




Ni semua hasil doorgift dari rumah chacha je tau. Banyak kan?




Isi dalam kotak besar tu. Yang ni untuk kawan-kawan pengantin je. ;)




Doorgift yang ni dapat dari parents chacha. Ada nasi minyak, sweets dan kotak juga.




Isi dalam kotak kecik pulak.



Dua-dua kotak ada pocket calendar. Cantik! ;)


Dekat guestbook corner dapat sweets satu bungkus tu. Hehe.


Wedding reen dan chacha sama tarikh dan sama warna tema. Hijau-putih. Dua-dua wedding b2b ni cantik tau. Seronok jumpa both of u dear!


Selamat pengantin baru reen dan chacha!



Maka tamat la wedding review sepanjang weekend lepas.


Next weekend ni ada jemputan lagi tak? Hehe.




2 comments:

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

start atur kenduri da nie...hoohoo
jom2 makan nasi minyak org dulu...

cik anis said...

setiap minggu ada jemputan ni..hehe