November 21, 2011

jemputan walimah: wawa

Salam isnin semua!


Macam mana weekend anda??


Weekend Cik Anis sangat awesome!


Sabtu dan Ahad takde ruang rehat dekat rumah langsung. Aktiviti cik tunang dan encik tunang. Bukan dating tau. Hehe.


Ada banyak cerita nak kongsi dengan kalian. Nak buat dalam satu entry memang tak sanggup. Senak mata nak baca/tengok nanti. Hehe.


Untuk pemanas entry pada Isnin ini, Cik Anis kongsikan cerita ringkas majlis walimah rakan sekerja EBS dan Cik Anis iaitu Wawa. Cik Anis dan EBS cuma ke majlis resepsi beliau pada 19112011 je.


Wawa ni masa Cik Anis praktikal dekat tempat kerja EBS, dia satu jabatan dengan EBS. Tapi sekarang dua-dua da tukar jabatan lain-lain. Cik Anis pun kenal-kenal gitu je dengan dia. Kami cuma beza umur setahun je.


Wawa ni part time model tau. Jadi masa wedding dia memang grand sangat la make-up dan dress nya. Orang ramai kenalan dari segala ceruk bridal dan OP dekat Kluang ni. Untung la kan. Tapi tak tahu la dapat sponsor ke tak wedding dia ni. Hehe.


Masa Cik Anis dan EBS datang kami masing-masing tak bawak kamera. Jadi ni gambar-gambar yang Cik Anis copy dari fb wawa.



Akad nikah 18112011










Resepsi 19112011










Bertandang 20112011










Ok tu je. Tak seronok nak review sebab bukan gambar dari kamera sendiri. Huhu.



Tunggu next entry ok!


Review majlis walimah b2b reen lepas tu b2b chacha pulak. Ada banyak gambar nak resize ni. Tunggu tau. ;)




4 comments:

Asfiza said...

tiara dia cun seyhhh..:))

Fariza said...

cntiknya wawa :)

Mimis said...

mekap & baju die cantik kan.. :)

+ Diyana J. + said...

Cantik! Berjaya dia utilisekan experience dalam bidang modelling to her own wedding ;0