November 30, 2011

groom's outfit
























Cik tunang nya gilakan k-pop lantas meminta Encik tunang beliau menggayakan suit seperti group k-pop untuk majlis mereka nanti. 


Berambut spiky. Bersuit fit di badan. Bertali leher kecil. Berkasut tirus. Haih. *meleleh air liuq*


Jawapan Encik Tunang:

Amboi. Nak suruh transform jadi group k-pop jugak ke?


Miahahaha.


Berangan je la. ;)



12 comments:

Fariza said...

kot k-pop memang smart kan. hik3 :)

UyaRayza said...

tapi gambar ke tiga, 2 dari kanan adalah sgt smart hehe..baju wana kelabu tue hehehe

Gadis said...

boleh jugak...smart..=)

nolie said...

come2 hehe..bia EBS jadi korean gak time tu..misti come ;)

cik anis said...

fariza:

a'ah kan..kot diorang fit dekat badan..suka gila.. ;)

cik anis said...

uya:

hihi..anis minat dia..*cair* haha ;)

cik anis said...

gadis:

smart kan? tapi tunang tak nak pakai pun..hehe

cik anis said...

nolie:

skrg pn dalam usaha nak buat dia terpengaruh dgn k-pop style..haha..kejam gila tunang dia ni.. XD

NURUL IZAYANI said...

nice!!

dhiera said...

kemain lagi anis nak transform EBS ni~

cik anis said...

iza:

nice kan? cair tgk..haha

cik anis said...

dhiera:

hehe..nak transform dia jd k-pop style memang makan masa la..harus bekerja kuat! haha..kesian EBS kena melayan pengaruh k-pop tunang dia ni.. XD