November 04, 2011

apa yang berlaku dalam bbf group??

Salam Jumaat semua.


Maaf menyibuk tapi Cik Anis perasan macam ada yang tak kena je dengan bbf group lepas baca entry Miss X dan entry mantan b2b Hazlynda.


Ada sesiapa boleh share story?


Cik Anis bukan ahli bbf group dalam fb. Pernah request nak join group tapi sampai ke sudah takde yang approve. Akhirnya Cik Anis cancel je request tu sebab sedar diri. Huhu.



11 comments:

erin moshimoshi said...

la yeke .. ni nak join2 la dear ... bnda tu private jd kite x perasan pun

Asfiza said...

dear..as baru baca entry dorg..kenapa dorg?

as minta maaf kalau menyibuk..tp serius..as tak tahu mende pun...

cik anis said...

erin:

anis pn xtau apa berlaku..nampak macam ada sesuatu je..


as:

anis xtahu la ada kes apa dlm group tu..dulu anis request nk join group kt fb pn xde yg approve..memang tahu cerita dr blog miss x dan blog sis lynda je la..huhu

hazlynda kushairi said...

cik anis, lynda bukan lagi sebahagian daripada bbf lagi dan lynda tidak mahu mengulas panjang dan memanjangkan lagi perihal yang berlaku diantara bbf dan lynda. admin baru agak strict dan ramai yg email pada lynda untuk join bbf.

maafkan lynda ya.

mungkin anis boleh tanya SCR untuk join group tu ;)

farahfatihah said...

cik anis, dulu ada add bbf yg lama ke baru? klu baru, bukan sy adminnya, kalau yg lama mmg saya, knp x inform awal2 eh nk join sbb sy jarang jenguk group tu, n mungkin jugak xperasan...sori yer...

nuraien said...

btol lah..asal dye delete ekh???

Nurul Husna Abidin said...

uik?? knp tu? suspen ni...

cik anis said...

sis lynda:

sis punya pengaruh kuat..walaupun anis xtahu apa yg berlaku antara sis dan group bbf tp anis tetap suka dan akan terus sokong sis untuk terus berblog.. ^_^


farah:

anis tak pasti pula yg anis add tu bbf lama atau baru..tp masa add tu da beberapa bulan sudah..yg anis tahu dlm tu ada mantan b2b antaranya kak nawal..masa add tu xpasti nk inform pada sapa..lg pun mcm segan juga..sb rasa mcm x setaraf dgn b2b sedia ada dlm group tu..hehe

cik anis said...

aien:

apa yg da di delete?? blog bbf atau group bbf di fb? huhu


husna:

tak diketahui apa yg berlaku..huhu

hazlynda kushairi said...

Thanks anis. Anis, blog mmg lynda yg delete, group tak pasti sbb lepas naikkan satu admin, lynda leave.

Thansk ek menghormati keputusan ;)

cik anis said...

ur welcome sis lynda..terharu sis sudi singgah tinggal komen di blog anis ni..hehe