October 04, 2011

sekitar dunia raja sehari 4 (part i)

Salam.


Ahad lepas Cik Anis dan EBS berkesempatan menjayakan misi kami nak ke karnival dunia raja sehari 4 dekat plaza angsana.


Tujuan kami nak ke karnival ni adalah nak survey cincin kahwin sambil-sambil tu nak survey kos printing kad kahwin custom made juga.


Alhamdulillah misi berjaya. Dua-dua perkara yang kami nak survey ni da pun bertukar jadi satu pembelian. Haha. Da kata setiap kali nak survey memang akan terbeli terus kan. So deposit untuk cincin kahwin dan kad kahwin da setel.


Lepas ni da boleh design kad kahwin kami. Yeay!
Sebenarnya dulu Cik Anis plan nak print sendiri je tapi bila fikirkan jumlah masa yang sangat banyak diperlukan untuk buat kad DIY satu persatu, maka terpaksalah kita tempah juga. Tapi design sendiri kira projek DIY juga la kan. ;)


Cerita lanjut tentang cincin kahwin dan kad kahwin ni nanti Cik Anis buat entry satu persatu ek. Mungkin dapat membantu b2b lain ke. Hehe.




Jumlah brochure yang berjaya dikutip sepanjang berada di karnival tersebut.




Yang ni pulak voucher yang Cik Anis dapat lepas booking kad kahwin kami. Tapi macam tak nak guna. Kalau Cik Anis buat giveaway bagi korang voucher ni mahu? ;)





p/s: Tajuk entry ada 'part i' sebab weekend ni mungkin akan ke sana lagi. Mahu booking OP pula mungkin?? ;)


1 comment:

pelik2 said...

wahh..bestnye...saya baru nk gi petang ni with si dia...sy berminat dgn voucher yg dikatakan berstatus "give away" tu...huuhuhuh.....jika tak keberatan dan mmg cik anis takmo guna voucer tu, leh ringankan tgn pos kpd sy..setia menunggu =)