October 25, 2011

perempuan cantik

Salam.


Cerita pendek di pagi Selasa. Hehe.


Petang semalam habis kerja Cik Anis ke kedai buku sekejap dengan plan nak membeli kotak-kotak kertas A4 untuk simpan paper bag wedding. Nak ambil yang dekat pejabat memang da takde jadi nak tak nak kena la ke kedai buku beli kotak-kotak tu. Huhu.


Sementara tunggu anak owner kedai buku tu ambil kan jumlah kotak yang Cik Anis nak, Cik Anis borak-borak dengan owner kedai buku ni.


"U mahu angkat kotak nak buat apa?"

"I nak simpan barang kahwin la uncle." *senyum*

"Haiyaa. Perempuan cantik sudah mahu kahwin."


Haha. Nak highlight kat dialog uncle tu yang last tu je sebenarnya. ;)


Selebihnya uncle tu banyak bagi nasihat pasal alam rumahtangga. Macam-macam cerita dia kongsikan. Best sebab dapat nasihat percuma. Hehe.


Thanks uncle buat Cik Anis senyum-senyum je. Hehehehehe.


Bagi can la nak perasan cantik jap. Lalalala.


Kthnxbye.

5 comments:

Fariza said...

ececece. suka dia, perempuan cantik. apa yg uncle share itu? ehehehe

Lieya said...

Singgah sini.. good luckk k...

cik anis said...

fariza:

haha..sesekali perasan cantik.. ;)
uncle tu share cerita asam garam rumah tangga..hehe


lieya:

thanks dear! ;)

aNNor said...

hahahaa...perasan itu indah...hehe

cik anis said...

hehe..sesekali kan.. ;)