October 05, 2011

perbincangan yang serius

Salam.


Entry di petang hari. Hehe.


Tadi Cik Anis berborak dengan EBS. Dalam sms je la. Hehe.


Mula-mula rasanya borak-borak santai je tapi entah macam mana ianya menjadi perbincangan yang serius. Huhu.


Perbincangan kami tadi lebih kepada kehidupan selepas nikah. Tapi bukanlah berkaitan rumah selepas nikah, honeymoon atau apa. Sebaliknya perancangan kami nak sambung study. Yup itu la yang kami bincangkan dengan sangat serius tadi. 


Dua-tiga minggu lepas Cik Anis pernah suarakan hasrat pada EBS nak sambung study lagi. Kebetulan sebelum-sebelum ni pun EBS pernah beritahu Cik Anis yang dia nak sambung study jugak. Jadinya sekarang kami dua-dua ada hasrat yang sama nak sambung study lagi.


Cik Anis pada mulanya macam tak serius je nak sambung study ni tapi tadi EBS da beria surveykan tempat study untuk Cik Anis. Huhu. Mengikut plan EBS, lepas nikah ni kami sama-sama akan jadi student semula. Hihi.


Harap niat kami nak sambung study lepas nikah ni dipermudahkan Allah.


Macam mana rasanya jadi student dengan title suami-isteri ye? Hehe.




^_^






No comments: