October 24, 2011

hantaran hunting part i

Salam.


Hantaran hunting part i berlangsung dengan jayanya bila Cik Anis belikan barang hantaran untuk EBS mengikut citarasa Cik Anis sendiri. Haha.


Pembelian dilakukan tanpa kehadiran EBS. Memang 100% mengikut citarasa Cik Anis je. Bila Cik Anis beritahu EBS, dia ok je la. Da kata kami tak cerewet kan. Senang la sikit. Hehe.




Hadiah hantaran 1






Hadiah hantaran 2



Bagi Cik Anis, hadiah hantaran lagi seronok kalau kita beli barang untuk pasangan kita daripada kita beli barang hantaran kita sendiri lepas tu pasangan kita beli barang hantaran dia sendiri. Macam takde makna la pulak pemberian tu kan sebab beli guna duit masing-masing je.


Macam Cik Anis pun, hadiah hantaran untuk Cik Anis nanti, EBS yang akan decide nak beli yang mana. Walaupun EBS bagi Cik Anis pilih sendiri tapi Cik Anis tetap nak EBS pilih ikut citarasa dia.


Tapi bukan semua hadiah hantaran kami buat macam tu. Nanti mungkin ada yang kami pilih sama-sama. Kalau EBS da suka baru la Cik Anis bayar dan sebaliknya. Rasa lebih seronok buat macam ni. Hehe.


Lain orang lain caranya.
;)




6 comments:

cik nurulain said...

alah...gambar apa yg di blur kn tu....hehe/

bahIRAh said...

amboi cepatnye dah beli!! heheheh..ira plan nak beli perfume je hujung tahun ni..
anis free tak 5november?

Suria said...

wah..! cute laaa camni..
hehe...

teringin nk bt camni tp takut x kne taste.. :)

cik anis said...

ain:

hehe..tunggu majlis nanti la baru reveal ek.. ;)


ira:

hehe..nak shopping takut lari bajet ke benda tak berfaedah..tu yg guna buat beli brg hantaran je..lepas gian nak shopping pn jadi la.. ;)

5 nov belum ada pape plan lg ira..ira nk turun johor ek?


suria:

hehe..kalau tunang x cerewet blh kot buat cm anis juga.. ;)

bahIRAh said...

betul2..mmg kena lupakan shopping tp shopping brg hantaran laaggi best! ingtkan nak dtg johor tp mlm td afiq kate tak jadi pulak.. tgokla cmne nnt, mane tahu ade last minit changes

cik anis said...

owh ok..kalau jadi turun btau anis eh..kalau anis free kita leh jmp lg.. ;)