September 27, 2011

senarai pendek hantaran

Salam.


Mari sambung kisah hantaran. Hehe.


Kali ni Cik Anis nak share senarai hantaran yang Cik Anis plan sendiri. Kira senarai ni da bincang sikit-sikit je dengan EBS. Cuma belum diputuskan sama ada nak terima semuanya atau tidak.


Ni antara senarai awal hantaran kami nanti:

From Cik Anis to EBS:

1. Wallet n belt
2. Perfume
3. Kemeja n slack
4. Kasut
5. Handphone
6. Naskah hadis
7. ?


From EBS to Cik Anis:

1. Handbag n purse
2. Kasut
3. Perfume
4. Jam tangan
5. GPS



Belum finalize lagi ni. Mungkin akan ada perubahan lagi lepas ni. Huhu.


Ada idea nak bagi apa lagi untuk dulang ke-7 daripada Cik Anis kepada EBS?



4 comments:

Fariza said...

:) Bagaimana pula dengan deserts/songkok/sejadah/buku2/cincin ?

Nurul Husna Abidin said...

PSP je yunk...husna pun kasi psp///dah xtau nak kasi apa utk lengkapkan hantaran

Lieya said...

No. 7, boleh tepek set mandian...

cik anis said...

fariza:

hantaran kami nanti lebih kepada benda je rasanya sb masa tunang da bg makanan..songkok/sejadah/buku2 blh rujuk keluh kesah entry sblm ni..hehe


husna:

tula..nk bg psp tp da tunang takut anis lari bajet jadi dia xnk la.. ;)


lieya:

set mandian menarik juga..thanks dear! ;)