September 15, 2011

apa nak update ye?

Salam.


Cik Anis macam kekeringan idea pula nak berceloteh dalam blog ni.


Nak kongsi wedding preparation progress memang kelaut sangat sejak raya ni. Langsung tak ada sentuh apa-apa. Hehe.


Aktiviti persiapan walimah yang terakhir Cik Anis sentuh adalah DIY veil masa puasa dulu. Tu pun baru separuh jalan. Sekarang veil tu da elok je terletak atas meja tapi tak bersentuh pun. Nanti Cik Anis snap gambar dan kongsi dalam blog eh.


Sejak kebelakangan ni tumpuan Cik Anis lebih kepada persiapan mak ayah nak menunaikan ibadah haji je. Nak alter jubah dan jahitkan baju kurung untuk mak Cik Anis. Tu pun slow kemain. Mak Cik Anis pun da bising risau baju dia tak siap. Hihi.


InsyaAllah selesai persiapan mak ayah Cik Anis nanti, baru Cik Anis akan fokus semula pada wedding preparation. Tangguh-tangguh je risau jugak projek DIY yang da banyak di rancang tu tak dapat dilaksanakan.


Buat b2b yang bakal menamatkan zaman bujang hujung minggu ni,
Selamat Pengantin Baru!
Barakallahu lakuma wabaraka alaikuma wajama'a bainakuma fi khair!


^_^





3 comments:

UyaRayza said...

kreatif anis nie hehehe..

erin moshimoshi said...

erin lma lagi ..150hri lg

cik anis said...

uya:

hehe..xdela kreatif mana..sikit2 je.. ;)

uya majlis nanti jgn lupa jemput tau.. ;)


erin:

pejam celik je tu nanti da dekat tarikhnya kan? ;)