August 15, 2011

rancangan bertukar

Salam Isnin sahabat sekalian.


Bagaimana weekend anda?


Pagi Isnin ni Cik Anis tak berkeluh kesah macam minggu lepas da. Hehe.


Rancangan asalnya semalam sepatutnya Cik Anis dan EBS ke JB untuk survey cincin kahwin kami. Tapi plan tersebut kami postpone ke weekend depan sebab EBS nak tunggu gaji + bonus dulu baru seronok nak shopping sakan. Untung la kerja kerajaan kan. Cik Anis tak merasa la bonus ni. Eh tapi kira dapat merasa la juga sebab EBS nak belanja minggu depan. Hehe.


Jadinya aktiviti weekend Cik Anis da pun bertukar. Tak jadi ke JB untuk survey cincin, tapi Cik Anis keluar tawaf satu bandar Kluang dengan adik Cik Anis.


Misi kami adalah nak cari sesuatu yang unik untuk dulang hantaran.
Dan ianya berjaya diperoleh!
Hoyeahhh!!!






Hasil rembatan untuk DIY dulang hantaran.



Ok tu je nak kongsi di pagi Isnin ni.
Hasil DIY nya kena tunggu la ye. Sekarang bahan-bahan ni da tersimpan rapi dalam almari. Hehe.



Senyum~
^_^


4 comments:

malynd_anggun said...

if nak bli cincin emas 916, better hurry dear..b4 harga nek mancanak...hehe

cik anis said...

hehe..x cr cincin emas dear..utk nikah kami nk cr cincin platinum/palladium sepasang.. ;)

Renee Meow said...

yeay nanti share ok hasil DIY tu.. :D

cik anis said...

reene:

ok! da siap nanti anis share ye.. ;)