August 10, 2011

buah tangan untuk hari raya

Salam.


Walaupun hari ni hari rabu tanpa kata, tapi nak berkata-kata juga. Hehe.


Yang pertama, Alhamdulillah cik cibir da menghilang. 
Syukur tak mengalami keracunan makanan yang serius. 
Syukur juga masih mampu berpuasa sampai saat ni.


Yang kedua, berbalik kepada tajuk entry.
Walaupun mood nak beraya tu belum ada lagi tapi satu hal untuk raya da Cik Anis selesaikan.


Cik Anis baru sudah buat payment untuk kuih raya. Hikhik.
Tahun ni kuih raya beli untuk dua family.
Family Cik Anis dan family EBS sekali.


Tahun ni merasa la kuih raya dari duit gaji sendiri kan.
Cik Anis order blueberry cheesetart dari kawan sekolah Cik Anis.
Murah je 50 biji cuma RM30.


Ada sesiapa nak order sekali?
^_^



No comments: