July 25, 2011

update senarai harga daripada vendor

Salam.


Rentetan daripada entry survey isnin lepas.


Vendor tu da update Cik Anis dengan senarai beberapa harga pakej yang Cik Anis minta dia quotekan untuk Cik Anis.


Erm tak pasti la harga yang ditawarkan berbaloi ke tak.


Cik Anis share dalam blog la ek.



@ kad kahwin material simili 120gsm, 1500 keping

- saiz A4 lipat tiga = RM0.35/sekeping
- saiz 19cm x 21cm lipat dua = RM0.28/sekeping

:: Cik Anis minta dia quote 1000 keping je tapi dia quote 1500 pula ::



@ sticker tq tag 2' x 2.5', satu warna, 1500 = RM170
purata sekeping = RM0.11

:: Nak tq tag dua warna. Huhu ::



@ pakej photography 1

- 120 keping gambar 4R
- 3 keping 8R
- DVD
- custom album A4 size 20 pages

RM950

outdoor + RM50



@ pakej photography 2

- 170 keping gambar 4R
- 4 keping 8R
- DVD
- custom album A4 size 20 pages

RM1100

outdoor + RM50



@ belum dapat quotation harga

- doorgift
- kad VIP



So, rasa-rasa berbaloi tak harga yang Cik Anis dapat ni?
Ke boleh dapat lagi murah dari yang ni?



2 comments:

Renee Meow said...

kalau untuk kl murah dear... ;) tp u kat johor kan?maybe boley survey lagi..?

cik anis said...

tu la kan..i rasa boleh dpt murah lg dekat sini..kena rajin survey lagi la lepas ni..hehe