July 13, 2011

sangat WOW sekali

Salam.


Petang tadi lepas habis kerja Cik Anis jumpa EBS sekejap. Saja nak ber-tea-time dengan EBS. Hehe.


Sambil makan-makan [Cik Anis je pun yang makan. EBS teman je. Lalala] kami borak la pasal hal ehwal kahwin, family, kerja, politik, etc. etc. Macam-macam.


Dan yang paling WOW sekali dalam banyak-banyak topik tu adalah;


FAMILY EBS NAK CARI RUMAH AREA KLUANG SEBAB NAK PINDAH DUDUK SINI!!!


WOW!!!


WOW!!!


WOOOOOOO!!!!


Haha.


Maaf la terlebih excited. ;)


Lepas ni insyaAllah keluarga kami adalah sangat dekat.


Sekarang pun dekat je tak sampai sejam perjalanan pun da boleh sampai rumah EBS tapi lepas ni mungkin akan lagi dekat. Hehe.


Patut pun hari tu FMIL Cik Anis ada cakap kalau tanah belakang rumah Cik Anis ni tuannya nak jual boleh beli. Dulu tak faham apa tujuan nak beli. Sekarang da faham sangat. Hehe. Nak pindah Kluang rupanya. ;)


Kalau dapat tanah belakang rumah Cik Anis ni lagi best la. Memang tak rasa pun la babak berebut turn nak balik raya lepas nikah nanti. Haha.



6 comments:

cik_azie said...

cik anis xyah kecoh2 men bling2 syiling kan time raya nti..sejam umah sy sejam umah awk pas tu blik umah sy blik hehe

cik anis said...

hehe..a'ah..nanti pg raya baru pk nk g umah sapa dulu..senang sgt.. ;)

Diana @ bilakukatacinta said...

cik anis yg sedang berbunga2....hehe...dekatlah dua2 famili ek nt..dee ni famili di joho..mertua di klang (dekat ngna umah kami..)...so, raye pertama..ofcoz lah johor darling..sebab diklang..every week kami duk bertandang..

Renee Meow said...

waaa beshnya diaa... happy 4u dear :D

cik anis said...

hehe..thanks reene!!! ;)

cik anis said...

diana:

cmtu best jgk..x payah rebut2 da kan..dulukan yg jauh utk raya pertama..hehe