July 15, 2011

mentera DIY

Salam.


Hoho.


Enjin DIY Cik Anis macam baru nak hidup je ni.


Sangat 'siput' kan.


Dekat 7 bulan berblog, cerita DIY entah bila nak keluar pun tak tahu. Hee.


InsyaAllah kita mula slow-slow ek.


Sikit-sikit lama-lama banyak la cerita DIY yang akan Cik Anis kongsikan dalam blog ni.


Perlukan mentera DIY biar rajin sikit nak mulakan segala projek.


Huhu.



5 comments:

Diana @ bilakukatacinta said...

cik anis menDIY kan ape? sy dulu DIY veil jek sempat..yg len..hmm..tak dapek nak wat...

fainie_riz said...

cpt share diy projek awk..klu tak, sy mantera kn awk..hihihi

cik anis said...

diana:

macam-macam dalam kepala ni. tp nak mulakan tu malas betul. antaranya baju nikah nanti. baru siap potong kain je. hehe.


fainie:

amboi. jangan la camtu. cubit nak? hehe. sikit2 ek dear. nak men-DIY pastu nak menaip entry liat betul. Hehe. ;)

Gadis said...

same mcm Gadis la ni cik anis..

malas je..

dalam kpala mcm2 idea nak di buat..

hihihi...

Gadis pun nak kene blajar mantera dgn cik anis ni..hihihi;-)

cik anis said...

gadis:

alamak nak belajar mentera dari anis ke?? anis pun belum menuntut lagi la..hehe ;)