July 08, 2011

Matta Fair Johor

Salam.


Cik Anis blogwalking dekat blog b2b Aida tadi.


Ada entry berkaitan Matta Fair dekat Johor.


Weehuuu!!!


Thanks Aida for the info.


Minggu depan maybe Cik Anis akan ke JB. Maybe paksa EBS ikut jugak. Wahaha.


Hajatnya nak cari pakej honeymoon. Hihi. Harap ada rezeki dapat la jejak kaki ke Matta Fair ni. Harap dapat juga cari pakej honeymoon yang menarik. ;)


Details Matta Fair Johor:

15-17 Julai 2011
Danga City Mall


p/s: Nak ke mana ek? Hurm..

4 comments:

zimie said...

hihi wow dekat jb ye?bestttt.zimie dah siap letak reminder untuk matta fair dekat PWTC 12-14 august ni.hihi *mood over excited, tu pasal jadi camni* ;p

fainie_riz said...

i pun tgh pk2 nk g mana ni..rambang mata tbe2..hihih

Aya said...

ish..ish..rs cam nk tumpang sekaki je.. lame x gi matta fair. hehe

cik anis said...

zimie:

hehe..event macam ni memang kena excited lebih sikit..terlepas rugi tu.. ;)


fainie:

pilih jangan tak pilih..hehe


aya:

jom aya..rembat pakej untuk honeymoon yang seterusnya pulak..hehe