July 28, 2011

DIY: nak cerita apa dulu?

Salam.


DIY?


Sebenarnya da ada beberapa projek DIY yang Cik Anis da gerakkan.


Secara jujurnya, sejak blog 2hati-jadi1 ni lahir, kerja DIY untuk wedding kami pun da bermula.


Tapi slow motion je la. Kura-kura. Hehe.


Salah satu projek DIY Cik Anis adalah dalam entry lepas.


Disebabkan da ada beberapa projek yang da bergerak. Meh Cik Anis nak tanya korang.


Korang nak Cik Anis cerita projek apa dulu?


Hehe.


Tanya tapi tak bagi list macam mana orang nak pilih kan. ;)


Nak bagi list nanti da tak surprise la nak cerita setiap projek kan.
*dasar minta pelempang*


Ok la lepas ni Cik Anis cuba cerita sikit-sikit projek DIY Cik Anis ek. Perlukan vitamin 'RAJIN' untuk buat entry tersebut.


;)



p/s: Tak. Tak. Cik Anis tak kreatif pun. Buat kerja DIY sebab minat dan nak kurangkan kos untuk majlis je.


4 comments:

Gadis said...

nak tgk ape la yg nak di DIY tu???

^_^

fainie_riz said...

intro panasss jek..huhuu..cepat review, tak sabar nk tgk ni..

UyaRayza said...

nk DIY jugk..ekceli byk kena DIY tp mood malas lebih bertimbun hehehehe..jadi cik anis cepat2 la sharing heehhe

cik anis said...

gadis:

sabar ye gadis..kita buka cerita sikit-sikit..hehe


fainie:

warming up la dulu baru kasi panas lagi kan..hehe..


uya:

nak jimat kena la rajin dear..hehe..nanti anis share story ye.. ;)