July 25, 2011

buat mantan b2b

Salam.


Entry ringkas sebelum nak keluar rehat ni. Hehe.


Cik Anis nak tanya para mantan b2b,


Rasa rindu pada lelaki yang jadi pasangan kita sebelum dan selepas nikah, berbeza tak?


Adakah rasa rindu tu makin bertambah, sama atau berkurang selepas da nikah ek?


Harap ada mantan b2b yang sudi jawab soalan yang bermain dalam kepala Cik Anis ni.


Bukan apa, selalu orang cakap kalau asyik rindu je sebelum nikah nanti lepas nikah da tak rindu sangat.


Cik Anis tak tahu nak percaya atau tak. Tu yang nak tanya pengalaman mantan b2b semua.


Terima kasih. ;)


8 comments:

Gadis said...

ermmm...

Gadis nak komen pun Gadis lom kahwin lagi..

tapi kalau ikut kwn2 gadis..
kebanyakkan nyer bile hubby pegi oustation lagi rindu...

maksud nyer jauh dari mata la..=)

anaztasias nora aira said...

alaaaaaaaaaaaa saya belum mantan lagi eeheheeh :)

e.t.t.y said...

rasa rindu tu of kos lain.

dulu rindu kt boyfren, skrg rindu pada suami, boleh jadi gila...hahahahahahha...

cik anis said...

gadis:

kalau jauh memang lagi rindu kan..cuma tertanya-tanya kalau yang da duduk serumah tu rasa rindu masih sama macam sebelum nikah atau tak..huhu


nora:

alaaa..nanti da nikah nora bagi feedback tau..hehe ;)


etty:

ok dpt 1 jawapan dr mantan b2b..hehe..wah lepas nikah kira rasa rindu lagi hebat la eh?? ;)

malynd_anggun said...

rindu zaman becinta x sama mcm rindu da kawen...i juzt cannot tell how's the feeling...but, rindu da kawen lg syahdu...boleh nangis guling2 punhye..hehe....oh!!!! sy rindu dia...kitorg weekend husband and wifey...huuuuuu...

en.kayrul dn cik nadua said...

salam cik anis

bg saya yg dah 3bln kawen,mmg rasa rindu.tp rindu tu dah lain dgn sblm kahwin. dulu b4 kahwin,msti cari pasal supaya gaduh.dah gaduh,blh la jumpe sebab nak pujuk.haha.kira trick nak lepas rindu la tu

lps kahwin,duduk serumah tido sebilik.klu difikir logik akal,mmg tak rindu sbb asyik jumpa.tp mmg akan rindu gila.contohnya,tak sabar tunggu hubby blk keje.rindu nak masak sama2.bt keje rumah sama2.klu hubby g outstation lagi blh gila jadinya wlupun 1malam je Y_Y . tu la yang dipanggil nikmat perkahwinan. rindu tu jadi lebih manis :)

baru 3bln kawen,hope kami berkesempatan mengekalkan rasa rindu ni.aminnnn....

e.t.t.y said...

uih...maha hebat. lagi lagi kalau pjj. boleh nangis, boleh kutip balik baju suami dalam laundry basket kasi teman tidur. hahahaha...

cik anis said...

malynd:

wah..rindu syahdu??
alamak nervous pulak nak mengalaminya nanti..huhu


nadua:

wasalam nadua..bila nak update blog ni?? hehe..

alaa..dari cerita nadua ni mesti lagi rindu-rinduan je lepas nikah kan..semoga berbahagia selamanya ye dear..biar la rindu tu berkekalan..ameen.. ;)



etty:

haha..da baca entry baru tu..wahh hebat juga penangan rindu lepas nikah ni ek..macam mana la anis nanti..hihi ;)