June 21, 2011

sekitar walimah sepupu

Salam.


Sebenarnya wedding sepupu Cik Anis ni da lama sangat langsung nya. Hujung tahun lepas kot. Haha.


Tapi waktu tu blog 2hati-jadi1 ni belum tercipta pun lagi.


Hari tu waktu belek-belek semula folder album majlis walimah sepupu Cik Anis ni, terfikir pulak, why not masukkan dalam blog kan. Boleh juga share dengan b2b lain.


Kita tengok gambar je la ek. Nak cerita panjang lebar pun, Cik Anis tak terlibat sangat dalam persiapan diorang. Datang sebagai tetamu je. Hehe.







posing lepas sah menjadi puan





encik suami sepupu Cik Anis





the dais
tema majlis sepupu Cik Anis ni hitam-putih





from bride to groom
9 dulang




from groom to bride
7 dulang




berarak untuk resepsi
suami sepupu Cik Anis ni polis tu yang sanding pakai uniform





pengapit tu sepupu Cik Anis juga. Suami isteri.





Lastly, Cik Anis menyelit di tengah-tengah mereka. Hehe.




Majlis walimah ni berlangsung dekat JB.
Kos untuk keseluruhan majlis ni sekitar RM15 ribu.
Kira berbaloi juga la kan. Pelamin smart, baju cun, mekap lawa, makanan sedap.
Dekat JB kalau dapat kos majlis kurang RM20 ribu memang kira jimat la. Tahu je la JB tu kos sara hidup adalah sangat tinggi. Kalah KL. Huhu.



Ok tu je perkongsian Cik Anis kali ni.


Daa~







No comments: