June 27, 2011

perihal kotak doorgift 30sen




Salam.

Dulu rasanya Cik Anis ada terhutang satu entry nak kongsi info dengan b2b lain kan.

Ingat tak Cik Anis pernah janji nak cerita pasal kotak doorgift 30sen dalam entry ini?

Maaf la ye baru berkesempatan nak buat entry sekarang. Hehe.






Ini la kotak doorgift yang Cik Anis maksudkan tu. Kotak doorgift ke kotak kek ek? Sama je la. Hehe.

Kotak ni ada banyak warna. Antaranya yang Cik Anis ingat adalah soft blue, cream dan ada lagi warna lain rasanya.





Harga untuk dua kotak ni berbeza tau.


Yang putih tu lebih murah berbanding dengan yang pink sebab yang pink ni jenis kertasnya bertekstur sikit. Macam kertas yang kita selalu guna untuk jadikan kulit scrap book atau kertas untuk buat kad jemputan walimah.







b2b boleh bayangkan saiz kotak doorgift ni dengan saiz botol losyen garnier 250ml ni.




berikut Cik Anis sertakan detail untuk kotak doorgift ni:

saiz: 
3 inch x 3 inch x 2 inch

harga: 
20sen (kotak putih)
30sen (kotak pink)

lokasi:
Yummie Bakery
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi


Cik Anis tak gunakan box ni pun untuk doorgift kami nanti. Sekadar berkongsi info dengan b2b je. Hehe.


No comments: