June 27, 2011

bertabahlah wahai hati

Salam.


Hari Isnin selalu dikaitkan dengan monday blues kan?


Minggu sebelum ni adalah sangat bersemangat nak ke tempat kerja bila Isnin menjelma.


Tapi hari ni rasa lemau gila.


Rasa moody je. Hohoho.


Tak tahu la. Mungkin Cik Anis sedang mengalami sindrom 'flying to the moon' agaknya. Ada eh sindrom tu? Memandai je haku. Haha.


Tak ah. Cik Anis macam hilang semangat sikit hari ni. Sebenarnya dari semalam lagi hilang semangat. Sampai lupa ada date dengan Puteri malam semalam. Huhu. Sori Put! Anis lupa sangat-sangat. Sob sob. Da tak dapat jumpa Put depan mata. Huhu.


Kononnya boleh tahan la dengan tak melayan sangat perasaan melayang-layang ni kan. Sekali petang tadi waktu dekat pejabat, lepas setel kerja dalam bilik QS, Cik Anis balik kat meja tengok hp ada miskol dari EBS. Bila Cik Anis call EBS semula rupanya beliau tertekan number Cik Anis secara tak sengaja je.


Oh tahu tak, dengar suara EBS selama beberapa saat petang tadi je terus buat mata ni rasa nak banjir. Huu. Sindrom rindu kah?? ='>


Balik rumah lepas solat Asar pula, Cik Anis rehat-rehat sekejap. Lepas tu tangan ni gatal nak hantar mesej pada EBS padahal tahu waktu tu EBS atas motor otw balik Yong Peng. Tengok mesej da delivered je dandan air mata ni menyembur takde tahan-tahan da. Huhu.


Ok la. Rasa lembik gila sekarang ni. Tunggu isyak pula, nak doa banyak-banyak. Semoga bertabahlah wahai hati.

T_T


p/s: Baca entry malyn tengah hari tadi, buat Cik Anis rasa bersyukur dengan apa yang Cik Anis miliki. Alhamdulillah EBS sangat ambil tahu tentang persiapan majlis kami. Sampaikan soal bunga tangan Cik Anis pun dia yang tolong fikirkan. Hihi. Buat malyn, bertabahlah menghadapi dugaan tersebut ye dear. :)

No comments: