June 10, 2011

belajar menyintai

Salam.


Hari jumaat da pun hari ni.


Esok Cik Anis kena kerja lagi. Half day. Huhu.


Setakat hari ni Alhamdulillah banyak yang Cik Anis da belajar.


Bidang engineering adalah best!!!


No wonder dulu lepas spm Cik Anis banyak mohon kursus civil engineering. 
Tapi tak mendapat sokongan padu keluarga kan. 
Terpaksa tukar bidang IT. 
Walaupun IT pun mendapat bantahan juga. Hehe.
Tapi jodoh dengan engineering jugak nampak gayanya. Hehe.


Sekarang da mula tengok drawing/plan. 
Kena faham drawing. 
Kena tahu setiap projek yang tengah run. 
Kena tahu tender, quotation, yada yada yada. 
Macam-macam. 
Tapi Cik Anis suka. 
Macam sedang mencabar diri sendiri untuk hadapi semua tugas ni. 
Hehe.


Bulan 8 nanti ada satu lagi projek baru nak mula kerja. 
Cik Anis dapat turun site pulak. 
Wah teruja!!!
Tapi masa tu bulan puasa. 
Terus rasa lemah. 
Haha.




:: best tak ek turun site? ::



Bulan depan maybe dapat holiday fully sponsor by director. 
Ala dalam malaysia je. 
Tapi best la kan. 
Baru mula kerja da dapat join holiday company. 
Hehe.


Pastu nanti ada lagi sekali holiday. 
Tapi yang ni kalau tarikh nya dalam bulan puasa Cik Anis tak dapat la join. 
Huhu.



:: tak sabar tunggu yang ni. hehe ::




InsyaAllah ini adalah pilihan kerja yang tepat Cik Anis da pilih.
Dulu kan Cik Anis dalam dilema nak pilih antara dua kerja.
Harap ini adalah pilihan tepat!
InsyaAllah.



Happy weekend uolsss!!!



2 comments:

nolie said...

Kalau keje tu betul2 sesuai, kita penat pun akan rasa happy kan? chayok2 =)

cik anis said...

yup..lagi2 kalau keje tu memang minat kita kan..hehe..thanks dear..cpt update blog! ;)