May 25, 2011

wedding theme: red-orange


Salam.


Gabungan dua warna garang untuk yang berani.








wedding dress

sila imagine warna putih tu adalah warna merah.
walla!
(kes tak jumpa lagi wedding dress red-orange)
;)




tak pun bridesmaid pakai red-orange, pengantin pakai putih je
wuuu~





centerpiece





doorgift





cake








wedding card







dais
yang ni asalnya tema merah-putih-hitam 
tapi sebab ada lampu oren kira masuk tema red-orange juga la kan
;)




pelamin yang ni ikut tema red-orange





guest table





deco dengan paper lantern red-orange




Cik Anis google gambar hantaran red-orange tak jumpa lagi yang buat tema ni.

Untuk b2b yang berani, boleh la ambil tema red-orange ni sebagai tema wedding anda nanti.

Mungkin boleh jadi yang pertama menggunakan tema ini?

;)


sumber: google





p/s: dapat idea gabungan warna ni masa tengah susun kain waktu mengemas. hehe

3 comments:

lind said...

color2 ni mmg meriah. antara berani dengan tidak je hehe

e k i n ♥ y u s r i said...

memg cantik
tp sy x kne pakai oren....
nnti nmpk gelap muke
hehe

cik anis said...

lind:

untuk yg berani dan sukakan kelainan memang blh la pilih warna ni..hehe



ekin:

owh a'ah kan..ada certain people x sesuai dgn warna garang..mcm anis x sesuai dgn warna kuning..;)