May 09, 2011

sudah nampak hasil ^_^




Salam.


Dua minggu lepas Cik Anis ada buat review tentang catalyst virgin coconut oil kan.


Waktu buat entry tu, Cik Anis baru mula guna dalam seminggu.


Kira sekarang ni da hampir sebulan Cik Anis amalkan vco ni.


Hasilnya?


Alhamdulillah.


Da ada perubahan pada diri Cik Anis.


Period cycle Cik Anis untuk bulan mei ni kembali seperti biasa.


Takde masalah sembelit sepanjang penggunaan vco ni.


Bangun pagi kulit muka tak berminyak dengan teruk malah rasa lembut je.


Berat badan maintain walaupun tak exercise. Hehe.


Rasanya ini antara perubahan yang Cik Anis dapat rasa sepanjang menggunakan vco ni.


So buat b2b yang rasa-rasa macam baru nak cuba vco ni, Cik Anis sarankan cuba la. InsyaAllah ada hasilnya.


Mungkin lepas ni Cik Anis akan terus amalkan vco ni. 


Untuk kesihatan jangan berkira sangat.



^_^



p/s: ada satu produk lagi Cik Anis sedang cuba. Kalau ada perubahan nanti Cik Anis buat review ek.



5 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

cik anis, b4 ni byk dah review yg baik2 ttg coconut oil ni. Mcm nak try, kali ni confrim akan cuba jugak tanpa ragu2. Jerawat, nyah kau dr muka aku! hahahaha

Lieya said...

Mari sama2 kite gunakan VCO...

anis said...

kasut pink:

cuba jgn x cuba..insyaAllah ada hasil positif nanti.. :)


lieya:

yeah..mari amalkan vco beramai-ramai.. ;p

nedy abrahaman said...

u, i pon dh tempah mende nih..tempah ke dak irine blogger cute tuh..sayangnye stock lak xsmpai2..sebulan lebey dh tggu nak try neh..huhu..mmg dgrnye bgus mende ni kan..xsabo nak cube..hehe

anis said...

oyeke..i beli on9 gak tp kt blog biasa2 je la..yup..memang ada kesan positif bila pakai..tp depend pd org gak kot..nanti buat review tau..hehe ;)