May 13, 2011

misi memunggah

Salam semua.



Entry kesinambungan daripada entry wordless wednesday lepas. Hehe. Meh kita buka cerita sikit pasal hari kejadian. Cer cite cer cite. ;p



Pagi hari kejadian iaitu sabtu dua minggu lepas, seawal lepas subuh Cik Anis da memulakan operasi memunggah segala harta pusaka dalam wardrobe Cik Anis tu. Nak mengosongkan 14 bahagian dalam wardrobe tu memang menguji kesabaran. Segala macam benda ada dalam wardrobe tu. Bukan setakat kain baju je tau. Hehe.


Secara keseluruhannya operasi mengosongkan wardrobe ni mengambil masa dekat 3 jam jugak. Fuhhh..


Nak tahu kat mana Cik Anis campak kain baju Cik Anis yang 'tak berapa' banyak tu? Hehe.









Hee. Tak banyak kan?? Ni pun selepas melalui cleaning process beberapa bulan lepas. Baju tak pakai semua da bungkus naik ke stor. Hehe.





Dan ini pula keadaan wardrobe lama Cik Anis setelah dikosongkan. Dalam gambar nampak macam masih ok pula kan? Walaupun hakikatnya.. =.='




Bahagian pakaian. Laci tu da keluarkan dengan barang-barang dalamnya. Malas nak asingkan.








Yang ni pula bahagian alat solek aka meja mekap Cik Anis. Pintu yang terbuka tu bahagian luarnya adalah cermin.






Setelah seharian vendor wardrobe Cik Anis menyiapkan wardrobe Cik Anis dan ini adalah hasilnya....









Eh bukan yang ni. Ini wardrobe lama Cik Anis. Hehe.










Wardrobe baru Cik Anis yang ni.....





TARAAAA!!!!!

Purple violet warna tema kami. Hehe.
Sekarang dinding hijau, wardrobe purple. Sangat mengikut tema dua-dua belah pihak. Haha. Dinding tu tunggu turn nak tukar warna lepas ni. Hehe.





Yang ni bahagian dalam wardrobe baru Cik Anis. Cuma waktu ambil gambar ni bahagian meja solek tak siap lagi. Cik Anis pilih sliding door untuk wardrobe kali ni. Best.




Overall Cik Anis puas hati la dengan wardrobe ni. Sebenarnya sangat banyak yang berbeza dr design asal yang Cik Anis nak tapi redha je la. Malas da nak bertekak dengan vendor wardrobe ni. Mula-mula memang bengang juga tapi sekarang terima je la seadanya. Yang ni pun masih ok bagi Cik Anis.


Design yang Cik Anis nak sebenarnya macam dalam entry yang ni.



Apa-apa pun:

Cantikkkkk takkkk????? ^_^
tak cantik pun cakap cantik tau. haha



p/s: Da sediakan ruang untuk baju EBS. Hehe. 3/4 adalah milik Cik Anis. 1/4 je untuk EBS. Buat masa ni bahagian baju EBS Cik Anis buat simpan barang majlis kami je. ;p



No comments: