May 24, 2011

dan bila ada yang bertanya lagi~

Salam.


Minggu lepas Cik Anis publish post ini.


Itu soalan yang Cik Anis terima daripada family Cik Anis.


Petang tadi pulak Cik Anis dapat soalan ni:


"Sekarang macam mana? Da banyak siap belum persiapan majlis kita?"


Haha. Ambik ko Cik Anis! EBS pulak da mula tanya progress persiapan majlis kami. Huhu.


Cik Anis seperti biasa hanya menjawab dengan sengihan je. Lalala. ;)


Lepas tu terus dapat ceramah free dari EBS. Huhu.


Entah la ek. Sejak jadi babysitter ni memang malas sangat-sangat nak mengadap kerja DIY. Penat jaga baby kot. Tu mood nak ber-DIY bagai hilang entah ke mana.


Minggu ni minggu last jadi babysitter Muhammad. Minggu depan da free harapnya Cik Anis boleh siapkan beberapa perkara. So lepas ni bila ada yang bertanya lagi boleh la tukar format jawapan kan. ;)


3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

chayok2

Adawiyah A.Halim said...

lepas ni leh pulun DIY yer...hehehe

cik anis said...

ekin:

yeah! thanks dear! ;)


adawiyah:

da kena ceramah memang kena pulun la pasni..hehe